Toe aan een frisse kleur of andere uitstraling?

Waardeer het, Renoveer het.

Meubels, keukens, radiatoren, binnendeuren en andere objecten over laten spuiten in onze spuiterij is niet alleen beter voor uw portemonnee, het is ook veel duurzamer. Als de kwaliteit en de vormgeving nog naar uw zin is maar u toe bent aan een andere kleur of een frisse uitstraling, dan is ASK Spuiterij de plaats om dat realiseren.

Keukens

U kunt natuurlijk zelf uw oude kastjes verven of schilderen maar dat geeft niet het idee dat het weer nieuw is. In onze spuiterij zijn wij in staat dit wel te bewerkstelligen door deze te spuiten

ASK Spuiterij creëert voor u een nieuwe keuken door de bestaande keukenfronten en alle demontabele elementen een compleet nieuwe look te geven. Keukenkasten en fronten spuiten wij vakkundig in iedere gewenste kleur en in een glansgraad van uw keuze; mat- zijde- of hoogglans. Indien gewenst spuiten wij de vaste onderdelen van uw keuken bij u thuis. Wij bieden ook de mogelijkheid uw keuken te demonteren en transporteren naar onze spuiterij, om hem daarna weer zo goed als nieuw bij u thuis te monteren.

Interieur

Naast het spuiten of verven van keukenkastjes kunt u ook in onze spuiterij terecht voor het spuiten van meubels, het verven van vloertegels en het spuiten badkamertegels. De mogelijkheden die onze interieurspuiterij biedt zijn oneindig; het spuiten of verven van metaalaluminium, meubelen, MDF, radiatoren, binnendeuren en buitendeuren. Net als het verven in een trendy betonlook of marmerlook. Of wilt u uw houten vloer verven?

Voorbeelden:

Van tafels tot lampen, meubilair tot keukens, wij kunnen bijna alles een frisse nieuwe look geven.
En dat tegen een fractie van de nieuwprijs & een heel stuk duurzamer!

Tafels bij binnenkomst

Tafels bij aflevering

Lampen bij binnenkomst

Lampen bij aflevering

1 + jaar
Een toonaangevende spuiterij
1 +
Tevreden klanten
1 +
Gemiddelde beoordeling

Contactgegevens

adres

Seelenstraat 2
6004 RL, Weert

Bel of mail ons

Tel: +31(0)495-711207

 
openingstijden

MA-VR 08:30 – 17:00

Volg ons op