Over ons

ASK Spuiterij is onderdeel van ASK Renovatie. ASK Renovatie is sinds 2001 gespecialiseerd in het herstellen van Aluminium, Staal en Kunststof ondergronden. Door de toenemende vraag om ook losse delen te spuiten is er geïnvesteerd in een professionele spuitcabine. Hier kunnen wij alle gewenste objecten in de gewenste kwaliteit beschermen en in kleur spuiten.

Hierbij kunt u denken aan boten tot 6 meter lengte maar ook het frontje van uw mobiele telefoon. U begrijpt; de mogelijkheden zijn ongekend.

Dit alles doen wij op maximaal milieu bewuste wijze met water gedragen producten. Het milieu is ons dierbaar, zeker voor onze kinderen. Door een bestaand object door ons te laten spuiten geeft u het een tweede leven. Zo kunt ook u uw bijdrage leveren. Het oude kastje van Oma kan met een leuk fris kleurtje het nieuwe kastje zijn voor op de studentenkamer van uw dochter. Of de oude roestige radiator kan met een frisse kleur prima door als retro-design radiator.

Ons motto is dan ook “Waardeer het, Renoveer het”

 

Onze professionals

Johan Moris

Johan heeft ruim 30 jaar ervaring als autospuiter. Met deze ervaring is hij expert in het voorbewerken en spuiten van alle voorkomende spuitwerkzaamheden.

Kevin Kneepkens

Kevin heeft ruim 8 jaar ervaring als autospuiter. Naast deze ervaring is Kevin al meer dan 8 jaar actief als Herstelspecialist bij ASK Renovatie. En is nu werkzaam als bedrijfsleider binnen ASK.

Hans Timmermans

Hans is eigenaar van ASK Spuiterij dat onderdeel uitmaakt van ASK Renovatie. ASK Renovatie is sinds 2001 actief als herstel bedrijf op locatie.

Contactgegevens

adres

Seelenstraat 2
6004 RL, Weert

Bel of mail ons

Tel: +31(0)495-711207

Email: Info@askspuiterij.eu
openingstijden

MA-VR 08:30 – 17:00

Volg ons op